Oman yhteisön ja inspiraation äärellä

Redesigner season 2 -vaatesuunnittelijaksi valittu Leevi Ikäheimo vieraili keväällä luonamme Pohjois-Karjalassa 🫶🏻 Mitkä olivat Leevin ennakkoajatukset Pohjois-Karjalasta? Mistä Leevi saa inspiraationsa vaatesuunnitteluun? Se selviää tässä No Bullshit Bingo -jaksossa 😍

🌈Vierailullaan Leevi kävi tutustumassa Pohjois-Karjalan Setan toimintaan sekä Woutilan luovaan yhteisöön. Mukanaan hänellä oli osa Redesigner-luomustaan. Kuinka vaate kuvaa Pohjois-Karjalaa? Mikä erikoinen ominaisuus vaatteessa piilee? Koko luomuksen pääset näkemään ja kokemaan itse Sideways-festareilla Pohjois-Karjala -showroomilla 13. – 15.6!

🌈 No Bullshit Bingon neljännessä osassa pääsemme muotisuunnittelija Leevi Ikäheimon mukana Pohjois-Karjalan vierailulle. Pysy mukana matkassa ja pääset tutustumaan Leevin kanssa Pohjois-Karjalan queer-toimintaan, luovaan yhteisöön ja kansallismaisemiin.”