Podcastissa kuullaan vaihtuvien vieraiden oivalluksia omannäköisestä elämästä Pohjois-Karjalassa – karjalaiseen tyyliin tuttavallisesti jutustellen. Siinä missä toinen tanssii salsaa ja pohtii mahdollisuuksia Marsin asuttamiseksi, hiljentyy toinen Kolin joogaretriitillä ja hieroo kauppoja ympäri maailmaa. Kaiken maailman karjalaisiin mahtuu kaiken maailman meininkiä, persoonia ja tarinoita. Kenties seuraava niistä on sinun tarinasi?

Kaiken maailman karjalaiset podcast – kausi 1

Sydän syrjässä

Tähtitaivas, luonto, lumi, hiljaisuus, kesän valoisat yöt, vuodenajat. Moni haaveilee maalla asumisesta, mutta mitä maalla asuminen käytännössä tarkoittaa?  Aiheesta keskustelemassa Puukarin Pysäkin emäntä Anni Korhonen ja kirjoittaja/yrittäjä Terhi Ilosaari.

Synnyinkaupungissa edelleen

Lähtemisen kaipuu. Pidetäänkö synnyinmaisemiinsa jääneitä jotenkin epäonnistuneina tai onko jäämistä tarve jotenkin selittää? Aiheesta keskustelemassa Karjalan Heilin päätoimittaja Hanna Käyhkö ja Joensuun Popmuusikoiden toiminnanjohtaja Niina Hattunen.

Uuden edessä

Rohkeus uudistua, opiskella, vaihtaa alaa tai paikkakuntaa. Minkälaisena teknologiala näyttäytyy alan vaihtajan silmissä? Minkälainen prosessi uuden ammatti-identiteetin rakentaminen on? Aiheesta keskustelemassa Mimmit koodaa -ohjelman vetäjä Milja Köpsi ja alanvaihtaja Emilia Lammi.

Verkostoista voimaa

Kasvaako naapurissa nurmikko paremmin? Onko verkostoilla merkitystä yksittäisille yrittäjille? Voidaanko yhteistyöverkostoja rakentaa ja kehittää matkailua yhdessä?  Aiheesta keskustelemassa Karu Survivalin yrittäjä Mikko Kettunen ja Vaara Sportin yrittäjä Tuija Vinkka.

Kyllä sie uskallat

Ystävyyttä ja kuohariterapiaa. Yrittäminen ei aina ole ruusuilla tanssimista. Mikä on ystävyyden merkitys elämän ja uran tienristeyksissä? Aiheesta keskustelemassa taiteilija, muusikko ja kulttuurikodin emäntä Sari Kaasinen sekä liikuntakeskusyrittäjä Kikka Heinonen.

Arvot ohjaavat

Yritystoimintaa ja lempeyttä. Miten arvot tukevat omannäköisen ja vastuullisen elämän rakentamista? Voiko vastuullisuus ja hyvän tekeminen olla yritykselle kannattavaa? Aiheesta keskustelemassa Mainostoimisto Fabrikin yrittäjät Perttu Kouvalainen ja Jonna Ekroos.