No niin, sitä on kuunneltu sydämen ääntä ja käyty jo harkitsemaan, josko täältä Pohjois-Karjalasta löytyisi työpaikkoja ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Toivottavasti tärppää!

Meiltä löytyy -0- työpaikkaa

Tässä muutamia kiinnostavimpia työpaikkoja. Voit katsoa myös kaikki alueen avoimet paikat Työmarkkinatorin verkkopalvelusta.

Toimitusjohtaja

Kontiolahden Yrityspalvelu Oy ja Kontionloikka Oy

Fysioterapeutti

Attendo Oy, Nurmes

Röntgenhoitaja

Pihlajalinna Oyj, Joensuu

Puheterapeutti

HLS-Fondo Oy, Joensuu

Helposti Joensuuhun

Joensuu on luonut uuden Muuttoagentti-palvelun, jossa saat henkilökohtaista neuvontaa kaikissa Joensuuhun liittyvissä kysymyksissä. Erityisesti Joensuu haluaa palvella perheitä, jotka pohtivat tänne muuttamista, mutta haasteena on vaikkapa löytää töitä toiselle puolisoista, valita itselle mieluisin asuinalue, lapsille koulupaikat ja harrastuksia.

Etätöihin Pohjois-Karjalaan

Pohjois-Karjalasta löytyy kaikille avoimia ja maksuttomia etätyöpisteitä Joensuun Tiedepuistolta, Rääkkylän kunnantalolta sekä Kontiolahden ja Lehmon kirjastoista. Etätyötila tarjoaa vaihtoehdon toimisto- ja etätyölle kotona, kauempaa saapuvalle matkailijalle tai vaikka kesämökkiläiselle. Kaikki tilat ovat käyttäjille maksuttomia, kotipaikkakunnasta riippumatta.

Paluumuutto Joensuuhun siivitti uran nousukiitoon

– Aina minä tiesin, että joskus muutan vielä takaisin, mutta en arvannut, että näin pian pääsee, iloitsee Jonne Hirvonen. Diplomi-insinöörin ainoa pelko paluumuutossa oli urakehityksen pysähtyminen, mutta senkin kanssa kävin juuri päinvastoin.

Uratarinoita Pohjois-Karjalasta