No niin, sitä on kuunneltu sydämen ääntä ja käyty jo harkitsemaan, josko täältä Pohjois-Karjalasta löytyisi työpaikkoja ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia. Toivottavasti tärppää!

Meiltä löytyy -0- työpaikkaa

Tässä muutamia kiinnostavimpia työpaikkoja. Voit katsoa myös kaikki alueen avoimet paikat Työmarkkinatorin verkkopalvelusta.

Puheterapeutti

Mehiläinen Tutoris, Joensuu

Liikenneasematyöntekijä

Kolinportin Asema Oy, Kolinportti, Juuka

Hakkuukoneenkuljettaja

KoneJätkät Oy, Joensuu

Vastaanottovirkailija

A-Rental Oy, Hotel Julie, Kontiolahti

Helposti Joensuuhun

Joensuu on luonut uuden Muuttoagentti-palvelun, jossa saat henkilökohtaista neuvontaa kaikissa Joensuuhun liittyvissä kysymyksissä. Erityisesti Joensuu haluaa palvella perheitä, jotka pohtivat tänne muuttamista, mutta haasteena on vaikkapa löytää töitä toiselle puolisoista, valita itselle mieluisin asuinalue, lapsille koulupaikat ja harrastuksia.

Etätöihin Pohjois-Karjalaan

Pohjois-Karjalasta löytyy kaikille avoimia ja maksuttomia etätyöpisteitä Joensuun Tiedepuistolta, Rääkkylän kunnantalolta sekä Kontiolahden ja Lehmon kirjastoista. Etätyötila tarjoaa vaihtoehdon toimisto- ja etätyölle kotona, kauempaa saapuvalle matkailijalle tai vaikka kesämökkiläiselle. Kaikki tilat ovat käyttäjille maksuttomia, kotipaikkakunnasta riippumatta.

Paluumuutto Joensuuhun siivitti uran nousukiitoon

– Aina minä tiesin, että joskus muutan vielä takaisin, mutta en arvannut, että näin pian pääsee, iloitsee Jonne Hirvonen. Diplomi-insinöörin ainoa pelko paluumuutossa oli urakehityksen pysähtyminen, mutta senkin kanssa kävin juuri päinvastoin.

Uratarinoita Pohjois-Karjalasta