Nurmeksen perinteikkäästä puutaloalueesta Joensuun keskustan vastavalmistuneisiin kattohuoneistoihin ja talviasuttavaan hirsihuvilaan omassa saaressa, Pohjois-Karjala tarjoaa elinympäristöjä jokaisen makuun ja tarpeeseen. Naapurit tunnetaan nimeltä, vastaantulijaa tervehditään ja kuulumisia kysytään. Näillä leveysasteilla on aikaa kutsua ystävät ja sukulaiset kylään, ottaa rennosti ja nauttia hetkestä.

Miksi Pohjois-Karjalaan?

Pohjois-Karjalasta löytyy duunia ja uramahdollisuuksia siinä missä muualtakin, mutta meillä päin vähintään yhtä tärkeää on se, mitä tapahtuu vuorokauden muina aikoina. Ja meillähän aikaa riittää, kun kaikki on lähellä ja elämän voi omistaa muiden unelmien sijaan omilleen.  

Vaihda siis verkkarit jalkaan tai sinistä kajalia silmiin, jos siltä sattuu tuntumaan. Puhu niin kuin ajattelet ja elä sellaista elämää, joka on sinulle tarkoitettu.

Seikkaile Pohjois-Karjalassa virtuaalisesti

Lähde matkalle virtuaaliseen Pohjois-Karjalaan. Katsele maisemia Kolin huipulta, vieraile Pielisjoen linnassa, tutustu yrityksiin, kuntiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin.

Täältä ei tarvitse lähteä maakunnan rajoja pidemmälle kulttuurinnälkäänsä tyydyttämään, sen enempää tekijän kuin elämyksistä nauttijankaan.