Luovat maailmankarjalaiset

Kyse on luovasta maailmankarjalaisuudesta, mutta mitä se tarkoittaa? Hyväntahtoisuutta, tekemisen rohkeutta, idearikkautta, uteliaisuutta, yhteisöllisyyttä ja erilaisuuden hyväksymistä. Maailmankarjalaisuudella ei taida olla rajoja, se on vain jotakin mikä tuntuu syvällä sisimmässä. Meitä ja meidän henkisiä tarvitaan.

Alla olevat videot esittelevät kuinka paljon luovuutta mahtuu maakuntaamme ja kuinka paljon hyviä tekijöitä täältä on ponnistanut myös maailmalle. Toivottavasti ne myös kannustavat uusia tekijöitä ja opiskelijoita toimimaan alalla kansainvälisesti ja rohkeasti.

Videosarja on osa Pohjois-Karjalan maakuntaliiton Luovien alojen työryhmän työtä. Työryhmän tehtävänä on edistää luovien alojen kehittymistä maakunnassa. Videosarjan on kuvannut ja editoinut Olli-Jussi Ollilainen Karelia ammattikorkeakoulun opiskelijatyönä vuonna 2020.