The Power of Pehmyt! 

Lisää pehmeää kovaan maailmaan, supervoimana sympatia! 

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto julistaa Redesigner season 2 –suunnittelijahaun alkavaksi 14.2. Tänä vuonna suunnittelijahaun voittanut suunnittelija luo suojavaatteen, johon lämmin ja empaattinen ihminen haluaa pukeutua tässä kylmässä ja kovassa maailmassa. Työn tekemisessä on hyödynnettävä kiertotaloutta jollakin tavalla ja vaatteen tulee ilmentää pohjoiskarjalaisia arvoja – kuten empatiaa, huolenpitoa, yhteisöllisyyttä ja lämminhenkisyyttä.

Redesigner season 2 järjestetään yhteistyössä Sideways-festivaalien kanssa ja voittajan luomus pääseekin näytille Pohjois-Karjala -showroomiin Sideways-festivaaleille 13.–15.6.2024. Ja saa voittaja toki palkkioksi hulppeat 4 000 euroa ja lipun Sideways-festareille.

Ilmoittautuminen kisaan päättyy 1.3.2024, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti! Kerro hakemuksessasi, miksi haluat mukaan ja liitä mukaan näytteitä esimerkiksi aiemmista luomuksistasi. Sinun ei tarvitse suunnitella mitään uutta hakemustasi varten. Tuomaristo valitsee hakijoista yhden suunnittelijan, joka julkistetaan verkkosivuillamme 19.3. Tämän jälkeen aikaa voittajan työn suunnittelulle ja toteutukselle on toukokuun puoliväliin saakka.

Voittajan valitsee suomalaisen muotialan suurista nimistä koostuva tuomaristo. Mukana ovat Maria Veitola, Juha Vehmaanperä, Minttu Vesala sekä Mikko Silvennoinen.


    * pakollinen kenttä

    Tietosuojaseloste